1. Haberler
  2. Gündem
  3. Büyükşehir Sağlık Hizmetlerine “İyi Uygulama Ödülü”

Büyükşehir Sağlık Hizmetlerine “İyi Uygulama Ödülü”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Muğla Büyükşehir Belediyesi 9.Temel Sağlık Hizmetleri Uluslararası Sempozyumu’na katıldı. Sempozyumda Muğla Büyükşehir Belediyesi’ne 65 yaş üstü vatandaşlara yönelik yapmış olduğu sağlık ve sosyal hizmetleri nedeniyle      “İyi Uygulama Ödülü’’ verildi.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi ev sahipliğinde 30 Mayıs-1 Haziran tarihleri arasında düzenlenen 9. Temel Sağlık Hizmetleri Uluslararası Sempozyumu Birinci Basamakta Yaşlı Sağlığı Hizmetleri konulu sempozyuma Büyükşehir Belediyesi sağlık ve sosyal hizmetleri ekipleri de katılım sağladı. Sempozyumda Birinci Basamakta Geriatrik Bakış Açısı ve Tedavi Yaklaşımları, Yaşlılarda Yara Bakım kurslarına Muğla Büyükşehir Belediyesi sağlık ekipleri Uzman Dr. Tuba Çınar Olcay, Dr. Mehmet Furkan Deniz, Hemşire Esin Kolkesen, Psikolog Betül Özcan, Diyetisyen Fatma Özalp katıldı.

9. Temel Sağlık Hizmetleri Uluslararası Sempozyumu’nda 65 yaş üstü vatandaşlara yönelik yapmış olduğu sağlık ve sosyal hizmetler ile Muğla Büyükşehir Belediyesi “İyi Uygulama Ödülü’’ aldı. Manisa’da düzenlenen sempozyuma Manisa Büyükşehir Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çanakkale Belediyesi, Antalya Muratpaşa ve Adana Seyhan Belediyeleri’de online sunum ile katılım sağladı.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Büyükşehir Sağlık Hizmetlerine “İyi Uygulama Ödülü”
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

www.anadolumtv.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin