1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Nissan Türkiye satış kampanyalarına devam ediyor

Nissan Türkiye satış kampanyalarına devam ediyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeni Nissan Qashqai’de nakit alım desteği ve sıfır faiz avantajı

C-SUV segmentinin yaratıcısı Nissan Qashqai’nin eylül ayı kampanyasında farklı donanım seviyelerine göre nakit alım desteği ve sıfır faiz avantajı sunuluyor.

Yeni Nissan Qashqai’nin hafif hibrit modellerinde;

4×2 Skypack donanım seviyesinde 200.000TL nakit alım desteği ve 120.000TL’ye 12 ay yüzde 0 faiz, 4×2 Platinum donanım seviyesinde ise 200.000TL nakit alım desteği,

4×4 Skypack, 4×4 Platinum, Designpack, N-Design, Platinum Premium donanım seviyelerinde ise 100.000TL nakit alım desteği anahtar teslim fiyatı üzerinden sağlanıyor.

Dışarıdan şarj etmeye gerek kalmadan benzersiz bir elektrikli sürüş deneyimi ile 1018 km’ye kadar menzil sunan e-POWER Qashqai modellerinde geçerli olan kampanya kapsamında ise 100.000 TL nakit alım desteği sunuluyor. 

 

Yeni Nissan Juke’ta nakit alım desteği ve sıfır faizli kredi kampanyası bir arada

Şehir hayatının dikkat çeken oyuncusu Nissan Juke ikonik sarı rengi ile geri döndü. Türkiye lansmanı haziran ayında gerçekleşen aracın konforu ve teknolojiyi ön planda tutan yeni iç tasarımı dikkat çekiyor. Yepyeni bir donanım paketi olan N-Sport’ta aracın dikkat çekici tasarımında çarpıcı detaylar yer alıyor. Güvenlik regülasyonları (GSR2) ile zorunlu kılınan güvenlik sistemleri ise standart olarak sunuluyor.

Yeni Nissan Juke’un eylül ayına özel kampanyasında, tüm donanım seviyelerinde 100.000 TL nakit alım desteği ve 300.000 TL’ye 12 ay yüzde sıfır faizli kredi imkânı bulunuyor. 

 

Gelişmiş sürüş destek teknolojileri (GSR2)artık yeni Nissan modellerinde standart

Nissan Türkiye, Genel Güvenlik Yönetmeliği (GSR2)’nin zorunlu kıldığı standart olan gelişmiş güvenlik teknolojilerini müşterileri ile buluşturuyor. Bu yeni güvenlik teknolojilerini tüm yeni araç modellerine entegre eden Nissan Türkiye, ek olarak mevcut modellerinin güvenlik özelliklerini de sürekli olarak güncelliyor. 

Nissan global stratejisinin bir parçası olarak müşterilerine daha güvenli, daha sürdürülebilir bir sürüş deneyimi sunma taahhüdünü de net bir şekilde pekiştiriyor. Bu yatırımlar ile Nissan sadece bir otomobil üreticisi olmanın ötesinde, güvenlik lideri olarak da öne çıkıyor.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Nissan Türkiye satış kampanyalarına devam ediyor
Yorum Yap

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

www.anadolumtv.com ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin